17.mai 2024

Igjen er det tid for å feire nasjonen vår igjen, og Mathallen Tromsø gleder seg til å se dere alle i finstasen på grunnlovsdagen fredag 17.mai 2024.04.16

Selve feiringen vil foregå med en egen 4retters meny. Denne kan bestilles i sin helhet som en 4retters meny til kr. 950,-. Men rettene kanogså bestilles individuelt eller settes sammen til akkurat så mange retter sompasser deg. I menyen under ser du prisen på hver rett individuelt bak retten.

 

Kjøkkenet vårt har satt sammen følge menyen til den storedagen, med hele 4retters menyen til kr. 950,-:

 

Rekecocktail 210,-

Dill, aspik, agurk, fennikel og tusen øyer-dressing

(Skalldyr, egg, sulfitt, selleri, melk)

---

Piggvar 425,-

Piggvarsaus, bakt sellerikrem, romanesco og piggvarcrunch

(Fisk, sulfitt, melk, selleri, gresskarkjerner)

---

Kalvefilet 425,-

Aspargesbønner i kryddersmør, brokkolini, grillet pastinakkpuree, bakte sitronpoteter og peppersaus.

(Selleri, sulfitt, melk, lupin)

---

Pavlova 185,-

Bær, hvit sjokolade vaniljekrem, cashewpraline og marengs

(Melk, egg, cashew, sulfitt)

 

For at flest mulig skal få feire dagen hos oss, så legger vi opp til to bordsettinger. På første bordsetting tar vi inn gjester fra klokken 13.00 og frem til 15.00. Mens neste bordsetting begynner fra klokken 17.00 ogfrem til 18.00. Alle reservasjoner får 2,5 times sittetid, så dere kan rekke å nyte hele menyen. Dørene stenges til 20.30.

 

Mathallen Tromsø gratulerer alle med dagen, og ser frem tilå feire med dere.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
Vinmakermiddag med Malvirá, mandag 12.juni 2023

Vi er så heldig å få flott besøk fra Piemonte, Italia på mandag 12.juni 2023. Kjellermester Roberto Damonte kommer med både hvite og rød viner fra huset sitt Malvirà. Kjøkkenet setter til 5 retters meny og du kan være med for bare kr. 1.250,-

Bilde av en hvit bakgrunn.
Nyheter
Vinmakermiddag med M.Chapoutier torsdag 27.april 2023

Vinene fra Nordlig Rhone-dalen i Frankrike har alltid truffet oss godt på Mathallen Tromsø. For disse vinene passer spesielt bra til våre arktiske råvarer. De fyldige rødvinene på Syrah-druer har en perfekt skogsbærkarakter til viltsmaken i reinsdyr. Mer ukjent, men fortsatt gode matcher til mye av sommerfisken her nord, er de fyldige og aromatiske hvitvinen på Marsannay-druer. Denne kvelden får vi besøk fra en av områdets mest kjente produsent, M.Chapoutier. Oppleve hvorfor med denne minst 5retters middagen kombineres med 6 viner for kr. 1250,-

Bilde av en hvit bakgrunn.
Vinmakermiddag med G.D. Vajra

På onsdag 26.oktober 2022 får vi igjen besøk fra et av våre favoritt vinhus. Guiseppe Vajra tar turen opp fra vinhuset G.D. Vajra i Piemonte, Italia og han har med bland annet Barolo.